om oss

Trädgård i Värmland är Karlstads miljövänligaste trädgårdsfirma. Vi utför trädgårdsskötsel i Karlstad med omnejd, och riktar oss till privatpersoner, företag och Brf.

Vad gör Trädgård i Värmland till Karlstads miljövänligaste trädgårdsfirma? Det är framför allt samma anledning som varför vi kallar oss för elektrifierade. Vad innebär det?

Alla trädgårdsmaskiner vi på Trädgård i Värmland använder i vår trädgårdsskötsel drivs av laddbara batterier. Under år 2020 kommer det även ut en del arbetsbilar på marknaden som är laddbara. Då kommer även vår arbetsbil vara laddbar. Vår ambition är alltså att alltid vara 100% elektrifierade.

Läs gärna mer om fördelarna med batteridrivna trädgårdsmaskiner och titta på vår lista: 8 fördelar med batteridrivna trädgårdsmaskiner.

Vi på Trädgård i Värmland vill minimera den miljöpåverkan vi som trädgårdsfirma har. Därför använder vi endast naturligt gödsel och växtnäring i din trädgård och bekämpar ogräs och  skadedjur utan kemiska bekämpningsmedel.

Vill du bolla idéer eller har funderingar kring din tomt eller trädgård? Är du intresserad av en klimatsmart trädgårdsskötsel? Vill du slippa smutsiga högljudda trädgårdsmaskiner? Då är du varmt välkommen att kontakta oss.
 

exempel på tjänster

  • Trädbeskärning
  • Häckklippning
  • Gräsklippning
  • Lövupptagning
  • Plattläggning
  • Snöskottning

Ring oss på 0766-109900

Håll efter i din trädgård på ett miljövänligt sätt, och välj extra klimatsmarta grönsaker till din trädgård.

Vad kan du göra för miljön? Läs gärna mer om klimatsmart trädgårdsskötsel.