Gräsklippning i Karlstad

Gräsklippning - kontinuerlig klippning och trimning av din gräsmatta

Karlstad - Skoghall - Hammarö - Skåre

Ring oss idag!

Växer gräset snabbare än du skulle önska? Låt då oss ta hand om gräsklippningen. Trädgård i Värmland tar hand om gräsklippningar i Karlstad med omnejd åt privatpersoner, företag och brf.

Oftast klipper vi gräsmattan kontinuerligt, enligt en överenskommen intervall. Ni behöver inte vara hemma, och vi har med oss de batteridrivna maskiner som behövs.

Vid behov trimmar vi längs alla gräskanter för att hålla ytorna snygga och prydliga. Vi använder även lövblås för att få bort eventuellt gräsklipp från oönskade ytor. 

Upplägget anpassas så klart efter önskemål från dig som kund. Vanligen klipper vi gräset från maj fram till oktober beroende på temperatur och tillväxt. 

Behöver din gräsmatta klippas? Hör av dig idag.

Fördelen med batteridriven gräsklippning

Miljö – Bensindrivna gräsklippare är riktiga miljöbovar. Trots det använder de flesta trädgårdsföretag fortfarande denna föråldrade teknik. Vi på Trädgård i Värmland däremot, tänker helt annorlunda. Alla våra maskiner är batteridrivna, och däribland även våra gräsklippare. 

Ljudnivå – Den låga ljudnivån vid batteridriven gräsklippning gynnar många. Den som klipper gräset slipper använda hörselskydd. Vår kund märker ofta inte ens att vi är på plats och klipper gräset, tack vare den låga ljudnivån. Även grannsämjan blir bättre eftersom man inte stör mer än nödvändigt.

Snabbt och effektivt – Batteridrivna gräsklippare krånglar i princip aldrig. De startar med ett knapptryck. Varje gång. Detta gör att man kan jobba snabbt och effektivt.

Varför anlita oss?

Behöver din gräsmatta klippas?

Nu kan vi komma hem till dig och kika på din gräsmatta helt utan kostnad.

Kostnadsfritt hembesök

Bor du i eller nära Karlstad så kommer vi gärna hem till dig kostnadsfritt och tittar på din tomt. På plats brukar vi gå igenom nedan:

Tomtens karaktär – Den enklaste tomten att klippa är en perfekt kvadrat utan hinder, kullar och svängar. Så ser det dock oftast inte ut. Vid ett hembesök tittar vi på sånt som sluttningar och kullar, hinder så som träd och buskar, samt allmän framkomlighet. Dessa faktorer är så klart inget problem, men det påverkar tiden det tar att klippa gräset.

Dina önskemål – Vår viktigaste fokus är att uppfylla dina önskemål. Önskar du en specifik höjd, eller att vi lägger extra fokus på ett visst område? Dina önskemål kommer att antecknas och sedan följas vid varje besök. 

Vårt arbetssätt – Baserat på ovan punkter delger vi våra tankar och föreslår ett lämpligt arbetssätt. Förutom gräsklippning, brukar vi vid behov även trimma gräskanter. Självklart snyggar vi även till efter oss, t.ex. genom att blåsa bort gräsklipp från oönskade ytor.

Intervall för klippning – Gräsmatteentusiaster använder oftast 1/3-regeln, vilket innebär att max 30% av gräsets höjd bör klippas av. Klipper man för sällan hämmas gräsets växtkraft vilket i sin tur gynnar ogräset. Många väljer därför att få gräsmattan klippt varje vecka.
Ibland kan det dock vara aktuellt att klippa mer sällan, så som varannan vecka. Det kan vara för att gräsytorna växer långsamt, eller för att man vill hålla nere sina kostnader.

Efter hembesöket återkommer vi med ett prisförslag. När vi är överens om alla detaljer, kommer vi överens om ett lämpligt startdatum. 

Målgrupp: Vi riktar oss till både privatpersoner, företag samt BRF och fastighetsägare.

Område: Vi åtgår från Karlstad och har även kunder kring Skoghall, Hammarö, Skåre med omnejd.

Arbetstider: Mån-Fre 08:00-18:00

Våra trädgårdstjänster

Trädbeskärning

Häckklippning

Gräsklippning

Gräsmatteskötsel

Trädgårdsstädning

Plattsättning

Plantering

Övrigt beskärning

Höststädning

Högtryckstvätt

Trädfällning

Snöhantering

Stäng meny